ipse alleen.png

* Nieuwe initiatieven: nationaal en internationaal

 

Je kan wel zeggen dat Ipse de wind in de zeilen heeft! Enkele sterke freelancers zijn ons team komen versterken. De expertise die ze inbrengen verruimt ons aanbod op een zeer kwaliteitsvolle manier.

Naar aanleiding van een aantal boeiende opdrachten ontwikkelden we nieuwe opleidingen. Zo kan je voortaan bij ons terecht voor vormingen rond 'Zorg zonder labels' voor scholen en - voor een breed publiek - voor programma's over 'Interculturele samenwerking en communicatie', 'Feedback geven en krijgen' en 'Covert pestgedrag en intimidatie op de werkvloer'. Over dit laatste onderwerp verscheen er trouwens een interessant artikel iin het informatieblad 'Veiligheidsnieuws ed. sept 2017' van Prebes (Welzijn op het Werk). Twee andere nieuwe programma's genieten steeds meer aandacht, nl. 'TEAMPROVISATIE', een actieve teambuilding onder de vorm van leuke, uitdagende én veilige impro-opdrachten en het optreden van goochelaar ALCAZAER die teambuildings, bedrijfsevenementen en feestjes een extra dimensie geeft.

Ook in de wereld van de coaching verdienen we onze sporen met succesvolle trajecten rond gentle leadership, persoonlijke draagkracht en drugs- en alcoholproblematiek.

En of dit al niet voldoende uitdagingen zijn voor ons groeiende team: in deze periode vind je ons op snelwegen en luchthavens op weg naar Rotterdam en Timisoara (Roemenië) voor coachingsimulaties en naar Abidjan (Ivoorkust) voor beveiligingsvraagstukken.globe