Projecten

Op deze pagina kunt u geregeld kennismaken met projecten die Ipse pas gerealiseerd heeft of met projecten die in de steigers staan.

 

Ipse schoot in 2014 als pril bedrijf meteen uit de startblokken. We zetten ons al in het eerste jaar in de markt en in de kijker met verschillende kwaliteitsvolle opleidingen en trainingen. Ook onze animaties en impro-opdrachten waren een schot in de roos. Die sterke dynamiek blijft ook nu, na 4 jaar, Ipse kenmerken. De agenda's van onze psychotherapiepraktijk, met Kelly Van Eyken aan het stuur, vullen zich. Zowel in onze eigen nieuwe praktijkruimte in Sint-Katherina-Lombeek als in de lokalen van de groepspraktijk in het Medisch Centrum Ternat, ondersteunen we jongeren en hun ouders bij psycho-emotionele vragen. Ook voor studiebegeleiding kunnen ze bij ons terecht.

De verscheidene samenwerkingsverbanden met nascholingsinstellingen voor het onderwijs en met opleidingsbedrijven in de openbare en de privésector motiveren ons om onze sterke programma's te actualiseren en om ons aanbod nog steeds uit te breiden. Het zal dan ook niemand verwonderen dat ons team hand over hand uitbreidt.

Na bijzondere uitdagingen in 2017 zoals de uitwerking van originele teambuildings en verrassende animaties voor scholen en bedrijven, de groeiende internationale aandacht voor onze expertise (zoals in Ivoorkust bleek) en de groter wordende vraag naar individuele coachingtrajecten rond assertiviteit, teamgerichte communicatie en timemanagement kijken we vol vertrouwen én met veel energie naar de plannen voor 2018.

Benieuwd naar onze lopende projecten? Er zijn de langlopende trajecten voor het personeel van een tiental C&A-vestigingen, voor de werknemers van Ikea (in samenwerking met Seris), voor de MIVB (in samenwerking met Cameleon) en de bijzonder gevarieerde opdrachten over stress, communicatie en agressie voor Attentia.

Nu de lente zich stilaan aankondigt, buigen we ons over de nascholingsprogrammatie van Eekhout Academy, van de UA en de UCLL en van Pedic.

Stilaan tekent een nieuwe doelgroep zich sterker af: workshops en sessies voor leerlingen en ouders over uiteenlopende onderwerpen zoals improvisatie, communicatie, diversiteit, pesten en cyberpesten kunnen rekenen op erg positieve evaluaties en een grotere vraag!

Dat betekent in geen geval dat de belangrijke pijler rond humor, animatie, improvisatie en acting aan aandacht moet inboeten. Wel integendeel!

Volg onze activiteiten op de FaceBookpagina van Ipse bvba. Zo blijft u helemaal mee.

 

 

En het verhaal gaat verder.

Neem hier geregeld een kijkje of volg onze nieuwsbrieven op de homepage.

We houden je verder op de hoogte!